21.7 C
Ljubljana
ponedeljek, 27 septembra, 2021

Znova prometna nesreča s smrtnim izidom, tokrat pri Sveti Trojici v Slovenskih Goricah; samo tri dni prej na pomurski avtocesti ujeli dirkača iz Romunije

Na regionalni cesti Spodnja Senarska-Lenart se je pri odcepu za Sveto Trojico danes nekaj po 12. uri zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena osebno in tovorno vozilo. Kot so sporočili s Policijske uprave Maribor, je ena oseba v nesreči umrla.

 

Ogled kraja dogodka bodo opravili policisti postaje prometne policije Maribor, tam so tudi gasilci.

Regionalna cesta Senarska-Lenart je zaradi prometne nesreče zaprta, in sicer pri Senarski pri avtocestnem priključku, poroča Prometno-informacijski center za državne ceste.

Že včeraj se je podobna nesreča zgodila pri Laškem – tudi tam je osebno vozilo trčilo v tovornjak, voznik osebnega avtomobila je pri tem umrl.

Očitno pa takšni dogodki ne spametujejo nekaterih cestnih dirkačev. Policisti so namreč v nedeljo na avtocesti pri Turnišču v smeri Lendave zaustavili 42-letnega državljana Romunije, ki je z osebnim vozilom peljal s hitrostjo 210 kilometrov na uro, kljub temu, da je hitrost omejena na 110 kilometrov na uro. Kršitelju so izrekli 1200 evrov globe in devet kazenskih točk, so danes sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Zadnje novice

Sorodne vsebine