10.5 C
Ljubljana
ponedeljek, 14 junija, 2021

Znova kradli, med drugim tudi traktorsko cisterno. Bo tat z njo trosil gnojnico?

Z dvorišča gospodarskega objekta v kraju Hom na območju Trebnjega je med 23. 11. in 27. 11. nekdo odtujil traktorsko cisterno znamke Creina. Lastnika je oškodoval za 1500 evrov.

 

V Brestanici je 27. 11. neznanec izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi pritlično okno vlomil v stanovanjsko hišo. Odtujil je zlat nakit in lastnike oškodoval za 5000 evrov.

Na področju kriminalitete so policisti v Gornji Radgoni obravnavali tatvino kolesa, v Dragotincih tatvino orodja, dva vloma v osebna avtomobila in tatvino dokumentov.

Sicer pa se je v Prekmurju dogajalo tudi družinsko nasilje in sicer v Lipovcih, kjer so osumljenemu izrekli tudi ukrep prepovedi približevanja.

Na avtocesti proti Uncu pa so policisti ustavili 31-letnega voznika iz Kamnika, ki vozi brez vozniškega dovoljenja, vozilo pa ni bilo registrirano. Avto so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Koprska policijska uprava pa je tudi sporočila, da v zvezi s pogrešanim Halimom Majanovićem iz Sežane, ki je 24. 11. 2018 popoldan v pižami zapustil izolsko bolnišnico, danes organizirana širša iskalna akcija. V iskanje so se policistom priključili tudi gasilci, vodniki psov za iskanje oseb, helikopter in drugi prostovoljci.

Zadnje novice

Sorodne vsebine