9.1 C
Ljubljana
sobota, 10 aprila, 2021

Zmikavt se je okoristil s petimi motornimi žagami – bo podiral drevesa?

Med  8.  12.  in  12.  12.  je  v Božakovem nekdo vlomil v počitniško hišo. Odtujil ni ničesar, nastala je le premoženjska škoda, povzročena z vlomom.

V  Krškem  je  med  11.  12.  in  12.  12.  neznanec  z osebnega avtomobila Volkswagen  golf  odtujil  pnevmatike  s  platišči, avtoradio in poškodoval vozilo.

Iz  odklenjene garaže v Gorenjem Mokrem polju je nekdo odtujil visokotlačni čistilec, puhalnik za listje in orodje. Škode je za okoli 1000 evrov.

Med  17.30  in  18.30  je v Smolenji vasi nekdo izkoristil krajšo odsotnost stanovalcev  in skozi okno na terasi vlomil v stanovanjsko hišo. Odtujil je denar  in  nakit.  Med  19.  in  20.  uro  je  prav tako v času, ko so bili stanovalci  odsotni,  v  naselju  Brod  v  Novem mestu neznanec skozi vrata terase vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil denar in nakit.

Nekaj  pred  20.  uro  so  bili  metliški  policisti  obveščeni  o  vlomu v prodajalno  v  Metliki.  Okoliščine še preiskujejo, po prvih ugotovitvah pa naj bi bilo odtujenih pet motornih žag.

V  noči  na  12.  12. je v Novem mestu nekdo vlomil v prodajalno in odtujil večjo količino tobačnih izdelkov. Okoliščine policisti še preiskujejo.

V  Dekanih  je  nekdo  vlomil  v hišo. Pregledali in premetali so prostore, zatem  pa  odnesli  zlatnino, ure višjega cenovnega razreda in druge vredne stvari.

Med 19. 11. 2019 in 10. 12. 2019 je nekdo z javnega parkirišča v Šmarjah ukradel moped Piaggio Zip 50-4T, reg. št. KP0A-N3, vreden 600 evrov.

V Retečah so škofjeloški policisti včeraj obravnavali poskus vloma v stanovanjsko  hišo.  Na  Jezerskem  je bilo včeraj popoldan na izhodišču za Češko  kočo  vlomljeno  v vozilo. Iz predala je bila odtujena denarnica. Na parkirišču pod Joštom je bilo vlomljeno v dve vozili. Lastnika ne pogrešata ničesar.  V  Srednji  vasi  v Bohinju je bilo včeraj vlomljeno v stanovanje objekta.  Odtujen  je bil manjši znesek denarja. V poslovni coni v Šenčurju je bilo danes ponoči vlomljeno v gostinski obrat, sporočajo gorenjski policisti.

Na območju Šiške je bilo vlomljeno v hišo, od koder je bil odtujen nakit in denar. Škoda znaša nekaj tisoč evrov. V Kamniku je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo, od koder so bili odtujeni ključi. Škoda znaša okoli 800 evrov. Na Zadobrovški je bilo vlomljeno v hišo, od koder je bil odtujen nakit in denar. Škoda znaša okoli 1500 evrov. V Vrhpolju je bilo vlomljeno v hišo in iz nje odtujen nakit in denar. Škoda znaša okoli 1300 evrov. V okolici Kamnika je bilo vlomljeno v hišo, od koder je bil odtujen nakit in denar. Škoda znaša nekaj tisoč evrov. V Grosuplju je neznani storilec vlomil v kletne prostore in iz njih odtujil kolo znamke Giant. Škoda znaša okoli 200 evrov.

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine