15.8 C
Ljubljana
sreda, 22 septembra, 2021

Zmeda na cesti! Kolesarji in vozniki vpleteni v tri različne nesreče!

Piše: C. R.

V Ljubljani je v petek in soboto prišlo do treh nesreč, v katerih so bili udeleženi kolesar in voznik osebnega vozila. Na srečo ni prišlo do hujših poškodb. 

Včeraj, okoli 21. ure se je na Rozmanovi ulici v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in kolesarka. Do prometne nesreče je prišlo, ker je kolesarka zapeljala čez prehod za pešce, vanjo pa je pri zavijanju trčil voznik osebnega vozila. Pri tem se je kolesarka lažje telesno poškodovala. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Včeraj, okoli 13. ure se je na Igu pri Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega vozila in kolesar. Do prometne nesreče je prišlo, ker voznica v krožišču odvzela prednost kolesarju. Pri tem se je kolesar lažje telesno poškodoval. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

V petek, okoli 11. ure se je na Štajerski cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in kolesarka. Do prometne nesreče je prišlo, ker voznik v krožišču odvzel prednost kolesarki. Pri tem se je kolesarka lažje telesno poškodovala. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Vir: Policijska uprava Ljubljana

Zadnje novice

Sorodne vsebine