17.7 C
Ljubljana
nedelja, 19 septembra, 2021

Zlikovec si je pošteno postregel z bančne kartice, v recepciji pa je kradel maneken

Piše: C. R.

V ljubljanskih Mostah je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil dve denarnici,  v  katerih  so  bile  med  drugim  tudi bančne kartice, s pomočjo katerih je nato opravil več dvigov gotovine. 

Očitno je bil zelo potraten, saj je dvignil za kar poltretjega tisočaka gotovine. Očitno je lastnik pustil v denarnici tudi PIN kodo, ki jo je zlikovec zlahka uporabil za svoj podel namen.

V  Šiški  pa je  neznani  storilec  vlomil v klet in odtujil cestno moško kolo znamke Mudyfox, črne barve. Policija poroča, da je bilo škode za 300 evrov, kar pomeni, da dolgoprstnež s tem kolesom ne bo ravno tekmoval na rangu naših odličnih kolesarjev, kot je denimo Tadej Pogačar – ta kolesa namreč stanejo precej več.

Skoraj ne mine dan, da ne bi poročali tudi o kakšni drzni tatvini. Tokrat so prevaranti udarili na območju Medvod. Neznanca sta vstopila v recepcijo nastanitvenega objekta. Samo minuta odsotnosti zaposlenih je bila dovolj, da sta iz blagajne sunila nekaj stotakov, in seveda pobegnila. Kot poroča PU Ljubljana, je bil vsaj eden od njiju pravi maneken: suh, v beli srajci, črnih oprijetih hlačah, črnih mokasinkah ter s črno torbico čez rame, in seveda črne kratke lase. Visok pa 180 centimetrov. Drugi je bil približno iste višine, vendar močnejše postave, v modri srajci z belimi črtami in kratkih jeans hlačah ter v supergah.

Zadnje novice

Sorodne vsebine