31.9 C
Ljubljana
nedelja, 14 julija, 2024

Zgorelo ostrešje gospodarskega poslopja materialna škoda znaša 10.000 evrov

Piše: C. R.

Na območju Poljč je med letom v krošnji drevesa včeraj za krajši čas obvisel jadralni padalec. Poškodovan ni bil. Rešil se je sam.

Kranjski policisti so včeraj obravnavali tri otroke, ki so v vozila na cesti metali snežne kepe. Opravljen je bil razgovor s straši.

Na Bledu se je v osebni avtomobil občana sam zaklenil pes. »Pritisnil« je gumb za centralno zaklepanje. Vozilo so odprli gasilci.

Včeraj sta se zgodili dve smučarki nesreči. V eni je smučar z večjo hitrostjo zapeljal preko kupa snega in pri skoku padel na hrbet. Bil je brez čelade. V drugi pa se je smučarka zataknila v palico in padla. Pozivamo k varnemu smučanju in upoštevanju FIS pravil smučanja, predvsem glede hitrosti, razdalje, ustavljanja, opreme in postopnega prehajanja iz lažjega na težje proge.

Blejski policisti so včeraj obravnavali tujca, ki je med upravičenim preverjanjem PCT pogoja odrinil in udaril uslužbenca ter še eno stranko, ki mu je želela pomagati. S kraja je potem odšel. Moškega so policisti izsledili, proti njemu uporabili prisilna sredstva in ga privedli v prostore policijske postaje. Proti njemu vodijo postopek.

Škofjeloški policisti so danes ponoči obravnavali prijavo pretepa. Šlo naj bi za 6 oseb. Ugotovljena je bila zabava, na katero je prišel nepovabljen gost. Zato je prišlo do spora. Tri osebe so bile po podatkih policije lažje poškodovane. Postopek še poteka. Ravno tako policisti zbirajo obvestila zaradi suma kršitve covid ukrepov.

Policisti so na območju Podlehnika obravnavali požar, v katerem je zgorelo ostrešje gospodarskega poslopja ob stanovanjski hiši. Materialna škoda znaša po nestrokovni oceni okoli 10.000,00 evrov.

Vir: Policija

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine