0.5 C
Ljubljana
sreda, 21 aprila, 2021

Zašel iz smeri, zatem pa obtičal na cesti; prečrpati so mu morali gorivo v manjše cisterne

Ob 16.37 so bili policisti PU Koper obveščeni, da je v naselju Plavje zašla v enosmerno ulico cisterna, za omenjena vozila pa velja prepoved vožnje na tem območju.

Cisterna je vozila vzvratno, s tem pa povzročala zastoje in zgražanje občanov. Policisti so na kraju ugotovili, da gre za 30-tonsko cisterno s polpriklopnikom, katere voznik, 40-letni državljan BiH, z urejenim prebivanjem v Sloveniji, je zašel iz smeri, zatem pa obtičal na cesti. Dogovorjeno je bilo, da bodo na kraju prečrpavali gorivo v manjše cisterne  (okoli 27000 litrov), do takrat pa se cesta zapre in CPK postavi signalizacijo. Cesta je bila ponovno odprta za promet ob 21.31, ko so cisterno umaknili. Vozniku so policisti izdali plačilni nalog zaradi neupoštevanja prometne signalizacije.

Ob 23.18 je na obalni cesti pri Izoli padel 21-letni kolesar z okolice Šentjurja. Pri tem si je presekal ustnico in zlomil zob. S kraja je bil odpeljan z reševalnim vozilom v SB Izola. Izdan mu bo plačilni nalog zaradi vožnje preblizu roba vozišča in neuporabe luči.

Zadnje novice

Previdnostno načelo

Sorodne vsebine