21.2 C
Ljubljana
ponedeljek, 21 junija, 2021

Zaradi vročine razmere na slovenskih cestah spet katastrofalne: alkohol, nezbranost in razgreti živci naredili svoje!

Včeraj, nekaj po 15. uri smo bili obveščeni o prometni nesreče na primorski avtocesti od Vrhnike proti Brezovici. Nesrečo je povzročil voznik poljskega osebnega  vozila,  ki  je vozil z neprilagojeno hitrostjo in trčil v zadnji del  italijanskega osebnega vozila, katerega je začelo zanašati po vozišču. 48-  letni  državljan  Poljske  je nato še enkrat trčil v vozilo 43-letnega Italijana,  katerega  je  začelo  prevračati  in je obstalo na strehi izven vozišča.  V  vozilu  43-letnega  Italijana,  ki  je lažje poškodovan, se je potnica  huje  poškodovala,  vendar  njeno življenje ni ogroženo.

 

Policisti bodo  zoper državljana Poljske na Okrožno državno tožilstvo podali kazensko ovadbo  zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče
iz malomarnosti.

Včeraj,  okoli  17.30  so  bili  policisti obveščeni o prometni nesreči na cesti med Kamnikom in Stahovico v kateri je bilo udeleženo eno osebno vozilo. Nesrečo je  povzročil  voznik  osebnega vozila, ki je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo  trčil  v  ograjo ob cesti, nato pa je vozilo prevrnilo na streho izven  vozišča.  V  nesreči  sta  se  voznik in sopotnik lažje poškodovala. Policisti  so  ugotovili,  da  je  voznik  vozil pod vplivom alkohola (0.91 mg/l),  zato mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in bo zoper njega podan
obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

V  petek,  okoli  21.30 je na trzinski obvoznici prišlo do prometne nesreče med  dvema osebnima voziloma, katero je zaradi prekratke varnostne razdalje povzročil  voznik osebnega vozila. Policisti so ugotovili, da je vozil tudi pod  vplivom  alkohola  (0.43  mg/l). V nesreči se je voznik drugega vozila lažje poškodoval.  Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Včeraj,  okoli  9.  ure  je  na primorski avtocesti od Brezovice proti Logu prišlo do naletnega trčenja v katerem so bila udeležena tri vozila. Nesrečo je povzročil voznik osebnega vozila, ki je vozil z neprilagojeno hitrostjo. V  nesreči  se  je  9  oseb  lažje  poškodovalo. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Zadnje novice

Sorodne vsebine