7.7 C
Ljubljana
četrtek, 22 aprila, 2021

Zaradi prometne nesreče zaprta štajerska avtocesta med priključkoma Šentjakob in Domžale proti Mariboru

Zaradi prometne nesreče je zaprta štajerska avtocesta med priključkoma Šentjakob in Domžale proti Mariboru, navaja Prometno-informacijski center za državne ceste. Voznike opozarjajo, da morajo pustiti med ustavljenima kolonama dovolj prostora za vožnjo intervencijskih vozil, poroča STA.

Nastal je zastoj do priključka Sneberje. Obvoz je možen po vzporedni cesti Sneberje-Domžale, še navaja prometno-informacijski center.

Na dolenjski avtocesti pa je zaradi prometne nesreče pred priključkom Novo mesto zahod proti Ljubljani zaprt počasni pas.

Zaradi viška turistične sezone je na slovenskih cestah že ves dan povečan promet, zastoje pa ponekod povzročajo tudi dela na cestah.

Trenutno je med drugim zastoj na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji, ki je dolg tri kilometre, tako da na prometno-informacijskem centru za vožnjo proti Kranjski Gori priporočajo izvoz Jesenice vzhod.

Zastoj je tudi na dolenjski avtocesti med predorom Mali Vrh in razcepom Malence proti Ljubljani. Na štajerski avtocesti pa je proti Mariboru kilometrski zastoj tudi pred priključkom Celje zahod.

Čakalna doba je na mejnih prehodih Sečovlje, Dragonja, Starod, Metlika, Obrežje in Gruškovje. Na cesti čez prelaz Vršič pa je promet še vedno močno oviran v obe smeri zaradi nepravilno parkiranih vozil.

Zadnje novice

Sorodne vsebine