17 C
Ljubljana
torek, 18 maja, 2021

Zaradi preprodaje drog v priporu 33-letni Velenjčan

Celjski preiskovalni sodnik je konec prejšnjega tedna zaradi suma preprodaje prepovedanih drug odredil pripor za 33-letnega Velenjčana. Med preiskavo so policisti ugotovili, da je Velenjčan v zadnjem letu storil vsaj sedem kaznivih dejanj s področja neupravičene proizvodnje in prometa z mamili. Zasegli so mu tudi več amfetamina in konoplje.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Celje, so imeli policisti 33-letnika v postopku 3. julija zvečer. Pri sebi je imel manjši zaklenjen sef, ki so mu zasegli in ga v nadaljevanju na podlagi odredbe sodišča pregledali.

V sefu je imel nekaj manj kot dva grama prepovedane droge MDMA, dobrih osem gramov konoplje in 43 gramov amfetaminov. Po preiskavi sefa so velenjski policisti pri osumljenemu opravili še hišno preiskavo ter našli in zasegli več pripomočkov za uživanje in preprodajo prepovedanih drog.

Osumljeni je drogo med drugim naročal tudi preko spleta iz tujine. V Belgiji so policisti odkrili večjo količino prepovedane droge LSD, ki je bila naslovljena nanj.

Zadnje novice

Sorodne vsebine