14.9 C
Ljubljana
sobota, 1 oktobra, 2022

Zaradi napake na električni napeljavi požar v Sp. Gasteraju

Policisti Policijske uprave Maribor so v času od 7. ure 26. 4. 2019, do 7. ure 27. 4. 2019, obravnavali več odmevnejših dogodkov.

Včeraj nekaj minut čez 17. uro je prišlo do požara na stanovanjski hiši v Sp. Gasteraju. Domači so poskušali požar pogasiti, vendar jim to zaradi obsega požara in vetra ni uspelo. Požar se je razširil na mansardo in ostrešje. Požar so pogasili gasilci prostovoljnih gasilskih društev. Pri ogledu karaj požara je bilo ugotovljeno, da je do požara prišlo na električni napeljavi. Materialna škoda znaša okoli 150.000 evrov.

V zadnjih 24 urah smo obravnavali 37 prometnih nesreč, šest udeležencev je bilo telesno poškodovanih. Voznikoma smo zaradi storitve hujšega prekrška vozili zasegli.

11 krat smo posredovali zaradi kršitev javnega reda in miru, od tega 6 krat na javnem kraju in 5 krat v zasebnem prostoru. Dva kršitelja smo pridržali.

Kaznivih dejanj je bilo 23 in sicer: enajst tatvin, tri poškodovanj tuje stvari, tri kazniva dejanja nasilja v družini, dve povzročitvi telesne poškodbe, dva vloma, ponarejanje denarja in ogrožanje varnosti.

Vir: Policijska uprava Maribor

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine