17.8 C
Ljubljana
četrtek, 5 avgusta, 2021

Zapeljala v nasprotno smer in trčila v vozilo, ki je pravilno pripeljalo nasproti

Včeraj okoli 17. ure se je na cesti med Mlinšam in Izlakami zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik kombija in peška. V prometni nesreči je bila peška huje telesno poškodovana in je njeno življenje ogroženo. Z reševalnim vozilom je bila odpeljana v KC Ljubljana.

 

Policisti še zbirajo obvestila, ter ugotavljajo vsa dejstva in okoliščine prometne nesreče, o vseh ugotovitvah pa bodo obveščali pristojno okrožno državno tožilstvo.

Včeraj, okoli 16.30, se je v Sadinji vasi pri Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi voznici osebnih vozil. Po do sedaj zbranih obvestilih je do prometne nesreče je prišlo, ker je voznica, ki je vozila v smeri Lipoglava zapeljala na nasprotno smerno vozišče in trčila v vozilo, ki je pravilno pripeljalo  nasproti. V nesreči se je udeleženka huje telesno poškodovala, povzročiteljica in še dva potnika v obeh vozilih pa so se lažje telesno poškodovali. Vsi so bili z reševalnim vozilom odpeljani v KC Ljubljana. Policisti zbirajo obvestila zaradi suma kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno okrožno državno tožilstvo.

Včeraj, okoli 12.30, se je v Selu pri Pancah zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen motorist. Po do sedaj zbranih obvestilih je do nesreče je prišlo, ker je motorist zaradi neprilagojene hitrosti padel. Pri tem je zadobil lažje telesne poškodbe, potnica na motornem kolesu pa je bila huje telesno  poškodovana. Z reševalnim vozilom sta bila odpeljana v KC Ljubljana, njuno življenje pa ni ogroženo. Policisti zbirajo obvestila zaradi suma kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno okrožno državno tožilstvo v Ljubljani.

Včeraj, nekaj po 15. uri, se je v Rožni dolini v Ljubljani, v križišču Ceste IX/17 in Ceste VI, zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi voznici osebnih vozil. Do nesreče je prišlo, ker je voznica v križišču odvzela prednost drugi voznici, pri tem pa sta bili obe lažje telesno poškodovani. Z reševalnim vozilom sta bili odpeljani v KC Ljubljana. Policisti so povzročiteljici izdali plačilni nalog.

Včeraj, nekaj po 15. uri se je na ulici Mirje v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeležena voznica osebnega vozila in kolesarka. Do nesreče je prišlo, ko je voznica osebnega vozila v križišču z Emonsko cesto zavijala levo, pri tem pa odvzela prednost kolesarki. Kolesarka se je v nesreči lažje telesno poškodovala in bila z reševalnim vozilom odpeljana v KC Ljubljana. Policisti so voznici izdali plačilni nalog.

Včeraj, nekaj po 14. uri se je na Ižanski cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen voznik osebnega vozila. Do nesreče je prišlo, ker je voznik zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste in trčil v travnati usek, pri tem pa se je vozilo obrnilo na streho. Pri tem se je voznik lažje telesno poškodoval, in bil z reševalnim vozilom odpeljan v KC Ljubljana. Policisti so vozniku izdali plačilni nalog.

Včeraj, okoli 13. ure, se je na primorski avtocesti zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega in tovornega vozila. Do nesreče je prišlo, ker je voznik osebnega vozila, ki je vozil v smeri Ljubljane, zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v tovorno vozilo pred njim. Pri tem se je povzročitelj lažje telesno poškodoval, in bil z reševalnim vozilom odpeljan v KC Ljubljana. Policisti so vozniku izdali plačilni nalog.

Zadnje novice

Sorodne vsebine