20.8 C
Ljubljana
petek, 23 julija, 2021

Zapeljala v nasprotno smer vozišča in trčila v tovornjak

Včeraj, okoli 7.30 je bila Policijska uprava Ljubljana obveščena o prometni nesreči na Tolstojevi ulici v Ljubljani, kjer sta bila udeležena voznik osebnega vozila in kolesarka. Po do sedaj zbranih obvestilih je do nesreče prišlo, ker kolesarka ni vozila po površini namenjeni kolesarjem.

 

Pri tem se je lažje telesno poškodovala. Ko bodo zbrana vsa obvestila bodo policisti izvedli ustrezen ukrep.

Včeraj, nekaj pred 12. uro je bila Policijska uprava Ljubljana obveščena o prometni nesreči pri Pijavi Gorici. V prometni nesreči sta bila udeležena voznica osebnega vozila in voznik tovornjaka. Po do sedaj zbranih obvestilih je do nesreče prišlo ker je voznica, ki je vozila iz smeri Ribnice proti Ljubljani, zapeljala na nasprotno smer vozišča in trčila v tovornjak, ki je pripeljal nasproti. Voznica se je v prometni nesreči lažje telesno poškodovala. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo izvedli ustrezen ukrep. Cesta je bila do 13.30, zaradi ogleda in odpravljanja posledic prometne nesreče, zaprta.

Včeraj, okoli 6.30 je bila Policijska uprava Ljubljana obveščena o prometni nesreči na primorski avtocesti. Do prometne nesreče je prišlo pri cestninski postaji Log v smeri Ljubljane. V nesreči sta bili udeleženi dve osebni vozili. Do nesreče je prišlo ker je voznik zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v vozilo pred seboj. Pri tem se je udeleženi voznik lažje telesno poškodoval. Policisti so povzročitelju izdali plačilni nalog. Zaradi ogleda in odpravljanja posledic prometne nesreče je bil do 7.30 oviran promet v smeri Ljubljane.

Danes, nekaj pred 5. uro je bila Policijska uprava Ljubljana obveščena o prometni nesreči na Količevem, kjer sta bila udeležena voznika osebnega vozila in kombija. Po do sedaj zbranih obvestilih je do prometne nesreče prišlo, ker je voznik osebnega vozila v križišču odvzel prednost vozniku kombija. Oba udeleženca sta bila v nesreči lažje telesno poškodovana. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih izvedli ustrezen ukrep.

Zadnje novice

Sorodne vsebine