18.5 C
Ljubljana
petek, 24 marca, 2023

Zapeljal s ceste in poškodoval vozilo

Piše: C. R.

Gorenjski policisti so v zadnjih dveh dneh obravnavali dve prometni nesreči s poškodbami. En udeleženec je umrl. Gre za petkovo prometno nesrečo s smrtjo kolesarja o kateri smo vas že obveščali. V Kranju pa je bilo včeraj prijavljeno trčenje voznika osebnega avtomobila v pešca in dobil je lažje telesne poškodbe. Policisti o nesreči še vodijo postopek in ugotavljajo okoliščine.

V Javorjah pa so policisti v petek ob 19.40 obravnavali prijavo prometne nesreče z materialno škodo in pobegom. Udeleženec, ki je vozil iz smeri naselja Javorje proti Poljanam nad Škofjo Loko je domnevno zaradi umikanja neznanemu vozilu celjskih registracij zapeljal s ceste in poškodoval vozilo. Postopek še poteka.

Včeraj, okoli 8. ure se je v Grosuplju zgodila prometna nesreča v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik pri vključevanju v promet odvzel prednost drugemu vozniku. Pri tem se je lažje telesno poškodovala potnica v vozilu udeleženca. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

V petek, okoli 18. ure se je na Celovški cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča v kateri sta bila udeležena voznica osebnega vozila in kolesarka. Po do sedaj znanih podatkih je do prometne nesreče prišlo, ker je voznica pri zavijanju desno odvzela prednost kolesarki na kolesarski stezi. Pri tem se je kolesarka lažje telesno poškodovala. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah nesreče in bodo nato izvedli ustrezen ukrep.

Včeraj, okoli 16.30 se je v Podpeči zgodila prometna nesreča v kateri je bil samoudeležen voznik osebnega vozila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku zapeljal s ceste in trčil v zid stavbe ob cesti. Pri tem se je lažje telesno poškodoval. Policisti so mu odredili strokovni pregled zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola in vodijo prekrškovni postopek.

Vir: Policija

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine