13.4 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

Zalotena pri tatvini, uporabila silo in ugriznila varnostnika

Včera je bilo v Škofljici vlomljeno v gospodarsko poslopje, od koder je bila odtujena kosilnica, več kosov električnega orodja, pnevmatike in moped. Materialna škoda znaša okoli 1000 eurov.

V Mostah je neznani storilec vlomil v prostore frizerskega salona in iz njega odtujil prenosno blagajno. Materialna škoda znaša okoli 2000 eurov.

Na Zaloški cesti v Ljubljani je bilo vlomljeno v poslovne prostore podjetja, od koder je bila odtujena prenosna blagajna. Materialna škoda znaša okoli 1000 eurov.
V okolici Fare je bilo vlomljeno v vikend, od koder je neznani storilec odtujil posteljnino. Materialna škoda znaša okoli 250 eurov.

Drzna tatvina

Včeraj okoli 20.40 ure se je na Barjanski cesti v Ljubljani za oškodovancem, ki je hodil po pločniku, pripeljal neznani storilec s kolesom in iz roke oškodovanca iztrgal etui, v katerem je imel mobilni telefon, denar in dokumente. S kraja se je storilec odpeljal s starejšim kolesom. Oblečen je bil v kratke hlače in črn pulover s kapuco, obute pa je imel bele športne čevlje. V dogodku ni bil nihče poškodovan, z dejanjem je storilec povzročil za okoli 900 eurov materialne škode. Policisti z zbiranjem obvestil za izsleditev storilca nadaljujejo in bodo o ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo.

Zalotena pri tatvini v trgovini:

Policisti PU Ljubljana so bili včeraj po 9 uri obveščeni o dveh tatvinah v trgovini, ki jih je izvršila za zdaj še neznana storilka. Tatvini sta bili izvršeni na območju Bežigrada v dveh različnih trgovinah. Storilka je zato, da bi s kraja lahko zbežala, ko je bila zalotena pri tatvini, uporabila silo in v enem primeru ugriznila varnostnika, v drugem pa prodajalki, pri čemer so bili vsi lažje poškodovani. Opis: visoka okoli 165-170 cm, temnih las, spetih v čop, z vidno slabim zobovjem, oblečena v temne hlače, črno majico, na glavi je nosila kapo s šiltom.

Policisti v zvezi obeh dogodkov, še zbirajo obvestila.

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine