14.5 C
Ljubljana
sobota, 10 aprila, 2021

Žalostno do neba: dojenčica Gaja, ki je imela tri zastoje srca, za vedno zaspala na posteljici v UKC Ljubljana

c“Naša hrabra mala punčka Gaja se je danes poslovila in odšla med zvezdehttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tbd/1/16/1f62a.png”)”>,” so preko facebooka sporočili iz Sklada Viljem Julijan.
 
Njeno utrujeno drobno telo se ni več zmoglo boriti s hudo redko Pompejevo boleznijo in je danes pri starosti 10 mesecev za vedno zaspala na posteljici v UKC Ljubljana. Kljub temu, da smo z vsem srcem stopili v stik s številnimi zdravniki in strokovnjaki iz tujine in smo za Gajo iskali dodatno zdravljenje, se je žal izkazalo, da na celem svetu ni več pomoči zanjo. To je žal kruta in srce parajoča realnost redkih bolezni.

“V Društvu Viljem Julijan z Gregorjem in Nino izrekamo najgloblje sožalje staršema Gaje in njeni širši družini. S staršema Jernejem in Manco smo globoko v mislih in smo z njima v teh najtežjih trenutkih. Vemo, da je mala Gaja sedaj skupaj z Viljemom Julijanom in vsemi drugimi našimi malimi borci, ki so prehitro odšli in nas učijo, da ima vsako življenje neprecenljivo vrednost in da je naša dolžnost, da za njih vedno in z vsem srcem poskrbimo po naših najboljših močeh,” so še zapisali. 

Zadnje novice

Sorodne vsebine