9 C
Ljubljana
nedelja, 18 aprila, 2021

Zaletela se je v drevo, na cesti pa spet kraljujejo maligani

Včeraj,  okoli 12.30 se je na Dolenjski cesti v Škofljici  zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika kombija in osebnega vozila. Do prometne  nesreče  je   prišlo,  ker  je  voznik  kombija  zaradi  prekratke varnostne  razdalje  trčil  v  vozilo  pred  njim.  Pri  tem  lažje telesno poškodovala  potnica  vozilu  udeleženca. Policisti so povzročitelju izdali plačilni nalog.

V  petek,  okoli  22. ure se je na cesti Dol pri Ljubljani – Selo pri Ihanu zgodila  prometna  nesreča, v kateri je bila samoudeležena voznica osebnega vozila.  Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznica zaradi neprilagojene hitrosti  zapeljala s ceste in trčila v drevo.  Pri tem seje  lažje telesno poškodovala.  Voznica  je bila preizkušena z alkotestom, ki je pokazal 0,91 mg/l  alkohola  v  izdihanem  zraku. Policisti so ji izdali plačilni nalog, podali pa bodo tudi obdolžilni predlog na sodišče.

V petek, okoli 10. ure se je na ulici Bežigrad v Ljubljani zgodila prometnanesreča,  v  kateri  sta bila udeležena voznik osebnega vozila in peška. Do prometne  nesreče je prišlo, ker voznik odvzel prednost peški na prehodu za pešce.  Pri  tem  se  je  peška  lažje  telesno  poškodovala.  Policisti so povzročitelju izdali plačilni nalog.

Včeraj, nekaj pred polnočjo smo  prejeli obvestilo občana o nezanesljivi vožnji voznika Renault clia na območju Medvod. Policisti so voznika izsledili in ustavili ter opravili postopek, kjer je bilo ugotovljeno, da jevozil pod vplivom alkohola (0.80 mg/l). Zoper njega  bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

V istem času so na Viču policisti imeli  v postopku voznika, pri katerem je alkotestom  pokazal  0,74  mg/l  alkohola v izdihanem zraku, zoper njega bo podan obdolžilni predlog.

Zadnje novice

Sorodne vsebine