14.4 C
Ljubljana
četrtek, 13 maja, 2021

Zaletel se je v ograjo in hotel nadaljevati vožnjo – njegov “pogum” so usmerjali maligani

V  minulih  dveh  dneh  se  je na Gorenjskem zgodilo pet prometnih nesreč  s  telesnimi  poškodbami.  Na Grencu je voznica na križišču odvzela prednost kolesarju, katerega kolo je po trčenju odbilo še v drugo vozilo. V Hosti  je  voznik  zdrsnil  v obcestni jarek. V Podbrezjah in Velesovem sta bila v nesrečah udeležena motorista, v Kranjski Gori pa kolesarka, s katero je  trčil  drug  kolesar.  V  nesreči  v Velesovem je motorist utrpel hujše poškodbe, v ostalih nesrečah pa so bili udeleženci lažje poškodovani.


Brez  telesnih  poškodb  pa  se  je  končana  prometna  nesreča  na območju Radovljice,  kjer  je  voznik  z 1,08 mg/l alkohola trčil v odbojno ograjo. Voznika so policisti pridržali, ker je želel nadaljevati z vožnjo.

Pomurski policisti pa so sporočili, da sta bila zaradi vožnje pod vplivom alkohola pridržana dva voznika osebnih avtomobilov. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil zasežen osebni avtomobil. Štajerski policisti pa so med 19 nesrečami obravnavali povzročitelja, ki je napihal krepko čez mero. 

Zadnje novice

Sorodne vsebine