20.4 C
Ljubljana
četrtek, 25 julija, 2024

Zaletel se je v hišo ob cesti, posledice so bile katastrofalne

Piše: C. R. 

Včeraj, 16. junija ob 14.53 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči IV. kategorije na območju naselja Bača pri Modreju (občina Tolmin) in v kateri je telesnim poškodbam podlegel starejši voznik osebnega avtomobila.

Policisti so z ogledom kraja prometne nesreče in z zbiranjem obvestil ugotovili, da je 74-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri naselja Idrija pri Bači proti Mostu na Soči. V naselju Bača pri Modreju, pri odcepu za Baško grapo na Tolminskem, je z vozilom zapeljal naravnost desno izven vozišča in s prednjim desnim delom avtomobila trčil v eno od tamkajšnjih stanovanjskih hiš. Omenjeni voznik je na kraju nesreče umrl. Poleg policistov PP Tolmin in PPP Nova Gorica ter tolminskih gasilcev so na kraju posredovali tudi reševalci NMP ZD Tolmin. Zdravnik ZD Tolmin je na kraju potrdil njegovo smrt in odredil sanitarno obdukcijo na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani, da bi ugotovili natančen vzrok smrti pokojnega.

O tragičnem dogodku je Policija obvestila tudi preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in okrožno državno tožilko v Novi Gorici. Policija bo o vseh ugotovljenih dejstvih s pisnim poročilom obvestila Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine