-1.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 6 februarja, 2023

Kronika na Primorskem: Zaletavali so se in kradli oblačila v trgovini

Piše: C. R.

Koprska policija je sporočila, da se je včeraj ob 10.4438-letni voznik tovornega vozila, državljan Ukrajine, zaradi okvare vozila ustavil na pasu za počasna vozila, na avtocesti, pred izvozom za  Senožeče.  Ko  je  želel  izstopiti  iz kabine, da bi zavaroval tovorno vozilo,  je  v  zadnji  levi  del tovornjaka trčil voznik drugega tovornega vozila,  ki  ga je vozil 29-letni državljan Slovenije. Oba udeleženca sta v prometni  nesreči  utrpela  lažje  poškodbe,  povzročitelju  je  bil  izdan plačilni nalog.

PU Koper je sporočila še, da je v Piranu nekdo vlomil v stanovanje, vendar ni odnesel nič, ob  12.30 včeraj pa  je  na  avtocesti,  pri  razcepu Gabrk, 39-letni voznik osebnega avtomobila pripeljal po desnem prometnem pasu za tovorno vozilo in ga začel prehitevati.  Ko je zapeljal na prehitevalni pas, je prepozno zaznal, da je promet  zgoščen  in  stoji, zato je trčil v zadnji del osebnega avtomobila, katerega  je vozil 21-letnik. Tako 21-letni voznik kot tudi njegov sopotnik sta  se  v  trčenju  lažje  poškodovala  in  so  ju  odpeljali  v SB Izola. Povzročitelju  so  policisti  izdali  plačilni  nalog  zaradi neprilagojene hitrosti.

V  Piranu je nekdo vlomil v trgovino in ukradel več kosov oblačil. Škoda se še ugotavlja, medtem pa so v   Koprski prodajalni, medtem ko je bila prodajalka v skladišču, ukradli več kosov oblačil višje vrednosti.

Včeraj ob 18.20 so bili v PU Koper obveščeni, da se je v Sečovljah neznani voznik s kombijem zaletel  v  teraso  in podrl zid, zatem pa odpeljal. Policisti so izsledili 38-letnega voznika, ki je odklonil odrejen preizkus alkoholiziranosti, prav tako  tudi  ne  poseduje  veljavnega  vozniškega  dovoljenja.  Sledil je  hitri postopek  za  več kršitev.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine