11.8 C
Ljubljana
sobota, 20 aprila, 2024

Zakaj Bog vedno k sebi vzame dobre ljudi? V božje naročje odšel velik domoljub Slavko Zdravko Korošec. Počivaj v miru.

»Žal je na drugo stran odšel človek, ki sem ga zelo spoštoval, v mojih očeh pa je bil tudi moj vzor. Bil je zagnan, vročekrven domoljub z dobrim odnosom do ljudi, bil je pošten in pravičen,« se glasi na družbenih omrežjih zapis o Slavku Zdravku Korošcu.

V petek ob 11.42 se je regionalni cesti izven naselja Stranice, v občini Zreče, zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri sta umrla dva motorista stara 61 in 52 let, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

74-letni voznik osebnega vozila je vozil iz smeri Slovenskih Konjic proti Vojniku in je izven naselja Stranice, na nasprotnem smernem vozišču, trčil v tri motoriste, ki so pravilno peljali v koloni osmih motoristov, v svoji smeri. V prometni nesreči bila tudi dva udeleženca lažje telesno poškodovana.

»Žal je na drugo stran odšel človek, ki sem ga zelo spoštoval, v mojih očeh pa je bil tudi moj vzor. Bil je zagnan, vročekrven domoljub z dobrim odnosom do ljudi, bil je pošten in pravičen. Kar pa mi je bilo najbolj všeč, je bilo to da ga ni bilo ne sram ne strah povedat to kar se mora povedat, pa naj bo množica ki jo nagovarja velika ali mala. Slavko Zdravko Korošec počivaj v miru, vem da se naše poti še križajo,« se glasi zapis na družabnem omrežju.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine