0.7 C
Ljubljana
sreda, 14 aprila, 2021

Zagrozil ji s pištolo, nato pa ji iz ramen strgal torbico

Avtor: P.T. (Demokracija)

V  okolici  Kamnika  vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil nakit. Lastnika je oškodoval za okoli 1.000 evrov.

V  okolici  Medvod  vlomljeno  v hišo, od koder je neznani storilec odtujil gotovino in nakit. Lastnika je oškodoval za nekaj tisoč evrov.

V  Šiški je bilo vlomljeno v gradbeni kontejner od koder so odtujili udarno kladivo in motorno žago. Povzročili so za okoli 500 evrov škode.

Roparski tatvini

Na  območju  Most  so  policisti  včeraj,  nekaj po 18. uri obravnavali dve roparski  tatvini.  V  enem primeru je do sedaj neznani osumljenec starejši oškodovanki  zagrozil  s  pištolo,  nato pa ji iz ramen strgal torbico. V drugem primeru pa je na enak način pristopil do oškodovanke in ji zagrozil, nato  pa  ji  iz  ramen  strgal  nakupovalno vrečko s prehrambnimi artikli.

Nobena  oseba  v  dogodku  ni  bila  poškodovana.  Policisti  nadaljujejo z zbiranjem obvestil. Opis neznanca: visok cca. 160 cm, oblečen v temno bundo do  kolen,  s  sivo  kapuco,  svetlo sive hlače, čez obraz je imel zaščitno masko.

Zadnje novice

Sorodne vsebine