11.3 C
Ljubljana
ponedeljek, 19 aprila, 2021

Zadrogiran voznik grozil policistom

Včeraj, nekaj pred 13. uro so kočevski policisti kontrolirali voznika osebnega vozila in mu odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je bil negativen.  Prav tako mu je bil odrejen hitri test za ugotavljanje prisotnosti  prepovedanih drog, ki je bil pozitiven, zato mu je bil odrejen strokovni  pregled.  Na  strokovnem  pregledu so bili  ugotovljeni  znaki nezanesljivega  ravnanja  voznika,  zato  mu  je  bilo odrejeno pridržanje.

 

Kršitelj  se  s pridržanjem ni strinjal in je želel s kraja postopka oditi, pri tem ves čas žalil policista in ga z rokami odrinil, da bi lahko kraj zapustil. Ukazov policistov ni upošteval, zato so ga obvladali z uporabo prisilnih  sredstev,  nato  pa  je  bil pripeljan v prostore za pridržanje.

Zoper  voznika  bo  podan  obdolžilni  predlog na pristojno okrajno sodišče zaradi kršitev cestno prometne zakonodaje, prav tako pa bo zoper njega podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo zaradi suma storitve kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi.

Zadnje novice

Sorodne vsebine