13.6 C
Ljubljana
torek, 20 aprila, 2021

Zadnje čase vedno več nesreč zaradi grobega izsiljevanja prednosti!

V Kranju so policisti včeraj obravnavali trčenje vozila v prometno signalizacijo  zaradi zdravstvenih težav pri vozniku. Voznik je bil s kraja odpeljan  v  zdravstveno  ustanovo. 

 

Zaradi  neprilagojene  hitrosti vožnje povzročitelja   nesreče   pa  sta  v  Gobovcih  čelno  trčili  dve  vozili. Povzročitelj  je  izgubil  nadzor  nad  vozilom in trčil v avtomobil, ki je pripeljal  nasproti. Udeleženci so se po podatkih policije v nesrečah lahko telesno poškodovali.

Včeraj, nekaj po 6. uri, se je na Brnčičevi ulici v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in kolesar. Po do sedaj zbranih obvestilih je do nesreče prišlo, ker je kolesar zaradi nepravilne strani vožnje zaprl pot vozniku osebnega vozila, ki je trčil vanj. Pri tem je bil kolesar lažje telesno poškodovan. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v KC Ljubljana. Po vseh zbranih obvestilih bodo policisti izvedli ustrezen ukrep.

Včeraj, nekaj po 18. uri, se je v križišču Tržaške ceste in Cesto v Gorice v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznica pri zavijanju levo odvzela prednost vozilu, ki je pripeljano nasproti. Pri tem sta se tako voznica kot voznik udeleženega vozila lažje telesno poškodovala in bila z reševalnim vozilom odpeljana v UKC Ljubljana. Povzročiteljici so policisti izdali plačilni nalog.

Zadnje novice

Sorodne vsebine