22 C
Ljubljana
sobota, 10 junija, 2023

Za 5.000 evrov vlomov v poslovne prostore

Piše: C. R.

Neznani storilec je sinoči, okoli 21.20, skozi okno vlomil v poslovne prostore prodajalne v Slovenski Bistrici in iz pisarne odtujil priročno blagajno z gotovino. Materialna škoda znaša okoli 5.000 evrov.

V Logatcu je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil nakit in druge predmete. Lastnika je oškodoval za nekaj tisoč evrov.

V okolici Domžal je neznani storilec iz vrtne lope odtujil več kosov ročnega in akumulatorskega orodja in lastnika oškodoval za nekaj tisoč evrov.

V Izoli je nekdo ukradel SUP znamke ITIWIT, sive in rumene barve, ter karbonsko veslo. Lastnik je oškodovan za 1.000 evrov.

V Piranu je nekdo na plaži ukradel nahrbtnik z denarnico, dokumenti, gotovino, ključi, uro in kozmetiko. Kasneje so našli odvržene vse predmete, razen gotovine.

Nekdo je vlomil v hišo v vasi Dolnja Košana. Lastnikom je ukradel zlatnino.

Na Finžgarjevi ulici v Kranju so policisti obravnavali poskus vloma v osebni avtomobil. V še enem primeru v Kranju pa sta se sprla občana. Eden naj bi drugemu z vrati namerno poškodoval vozilo, ta pa naj bi ga udaril. Policisti postopek vodijo proti obema.

V noči na 14. september je v naselju Ob Težki Vodi v Novem mestu nekdo vlomil v dva gospodarska objekta in odtujil orodje. Lastnika ocenjujeta, da sta oškodovana za okoli 300 evrov.

V naselju Velika Cikava na območju PP Novo mesto je včeraj dopoldne nekdo izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi vrata vlomil v stanovanjsko hišo. Pregledal je prostore in našel ter odtujil zlat nakit in denar.

Med 12. in 14. septembrom je v Ločni nekdo iz odprtega pomožnega objekta ob stanovanjski hiši odtujil dve kolesi, kotel in železni pokrov za peko.

  1. septembra med 20. in 21. uro je v Sevnem na območju PP Novo mesto neznanec iz odklenjenega osebnega avtomobila odtujil denar, več bančnih kartic in sončna očala.

Na Topliški cesti v Novem mestu je v noči na 15. september nekdo skozi vrata vlomil v gostinski lokal in odtujil menjalni denar.

Vir: Policijske uprave Ljubljana, Kranj, Koper, Maribor in Novo mesto

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine