22.9 C
Ljubljana
sobota, 31 julija, 2021

Z osebnim avtomobilom trčil v zid

Gorenjski operativno komunikacijski center je v zadnjih dveh dneh sprejel 17 obvestil o prometnih nesrečah, 12 prijav o kršitvah predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju ter tri v zasebnem prostoru, s področja kriminalitete pa o sumih kaznivih dejanj tatvine. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja oziroma v času prepovedi vožnje so policisti zasegli dve vozili, v enem primeru pa še manjšo količino prepovedane droge konoplja.

 

Nesreče s poškodbami

Med več nesrečami so se v minuli dveh dneh na gorenjskem zgodile tri prometne nesreče s telesnimi poškodbami. V petek popoldne je med vožnjo po pločniku in v napačni smeri v Kranju padel kolesar, ki je odklonil tudi preizkus alkoholiziranosti. Policisti ga zato obravnavajo v prekrškovnem postopku.

Na Jami v Kranju je v petek zvečer voznik z osebnim avtomobilom trčil v zid nestanovanjskega objekta. Voznik je utrpel zelo hude telesne poškodbe, s kraja pa je bil odpeljan v zdravstveno ustanovo.

Včeraj zvečer pa sta dve vozili v smeri proti Ljubljani trčili na gorenjski avtocesti. Nesreča se je zgodila zaradi neprilagojene hitrosti vožnje, eno od vozil pa se je prevrnilo na streho. Štirje udeleženci so v nesreči utrpeli lahke telesne poškodbe. Avtocesta je bila zaradi nesreče zaprta približno dve uri.

Zadnje novice

Sorodne vsebine