17.9 C
Ljubljana
petek, 25 junija, 2021

Z električnim skirojem padel in se poškodoval

Piše: C. R.

Včeraj, okoli 9. ure so bili obveščeni o požaru na stanovanjski hiši na območju Rožne doline. Ugotovljeno je bilo, da je v zgornjem nadstropju stanovanjske hiše prišlo do požara, ki so ga že začeli gasiti bližnji stanovalci. V času požara se je v hiši nahajal tudi stanovalec, ki pa stanovanja ni mogel sam zapustiti saj je bil poškodovan (poškodba ni bila posledica tega dogodka). Stanovalcu je pomagal naključni mimoidoči. Gasilci so požar pogasili, policisti pa opravili ogled kraja in razgovore, ter pri tem ugotovili, da je zagorelo zaradi napake na električni napravi. Po do sedaj zbranih obvestilih je tuja krivda izključena. V požaru je nastalo za nekaj tisoč evrov materialne škode.

Včeraj, okoli 10.30 se je na Dolenjski cesti v Škofljici zgodila prometna nesreča, v kateri so bili udeleženi voznik mopeda in voznika osebnih vozil. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik mopeda zaradi neprilagojene hitrosti v križišču najprej trčil v ogledalo enega izmed vozil, nato pa je trčil še v drugo vozilo. Pri tem se je mopedist lažje telesno poškodoval. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Včeraj, okoli 15.30 se je na cesti od Rašice proti Ponikvam zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen voznik električnega skiroja, ki je zaradi neprilagojene hitrosti padel in se lažje telesno poškodoval. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Vir: Policijska uprava Ljubljana

Zadnje novice

Sorodne vsebine