4.8 C
Ljubljana
ponedeljek, 19 aprila, 2021

Z dvema promiloma zletel s ceste in podrl kamin

Piše: C.R.

Na  območju  Policijske  postaje  Šmarje pri Jelšah so  sinoči obravnavali voznika  osebnega  vozila, ki je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo in pod vplivom alkohola zapeljal z vozišča in trčil v drevesa in kamin. Voznik je imel dobri dve promili alkohola v krvi. Sledi obdolžilni predlog.

To pa ni bila edina vožnja pod vplivom alkohola v prazničnih dneh.

V  soboto  so  na  območju  Policijske postaje Šentjur obravnavali voznika osebnega  vozila, ki je bil udeležen v prometni nesreči z materialno škodo, v krvi pa je imel nekaj manj kot 2,5 promilov alkohola.

V nedeljo in včeraj so policisti na območju Policijske postaje Laško obravnavali dva voznika  osebnih vozil, ki sta imela krepko čez promil alkohola v krvi. Na območju  policijskih  postaj Slovenske Konjice in Velenje pa voznika ki sta imela  okoli promil  alkohola  v  krvi.  Zoper  vse so podali obdolžilne
predloge.

“Vse udeležence cestnega prometa pozivamo naj spoštujejo cestno prometne predpise, naj bodo pri udeležbi v cestnem prometu strpni, odgovorni in spoštljivi do drugih udeležencev, predvsem pa naj ne uživajo alkoholnih pijač, če nameravajo voziti,” sporočajo iz policije.

Vir: PU Celje

Zadnje novice

Sorodne vsebine