17.8 C
Ljubljana
četrtek, 5 avgusta, 2021

Vrhnika: V prometni nesreči umrla potnika

Okoli pol druge ure se je na primorski avtocesti med Brezovico in Vrhniko zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta umrla dva človeka, je poročal Radio Slovenija. Voznik osebnega vozila je med vožnjo iz Ljubljane proti Vrhniki prehiteval tovorno vozilo, med vračanjem na vozni pas pa je vozilo začelo zanašati in je trčilo v odbojno ograjo.

 

Ena oseba je umrla na kraju nesreče, druga pa pozneje v ljubljanskem kliničnem centru. V nesreči sta bili poškodovani še dve osebi in sta ostali na zdravljenju, je za radio pojasnil Branko Slivnik s centra za obveščanje.

Avtocesta v smeri proti Kopru, ki je bila zaradi nesreče več ur zaprta, je zdaj spet odprta, vendar pa je promet od južne ljubljanske obvoznice proti Brezovici zgoščen.

Po poročanju Policijske uprave Ljubljana sta v prometni nesreči umrla potnika v osebnem vozilu.

Policisti so na kraju odvzeli prostost 42-letnemu vozniku, državljanu Bosne in Hercegovine, trenutno pa še poteka zbiranje obvestil in ogled kraja glede vzroka in suma storitve kaznivega dejanja.

Kot je navedeno na spletnih straneh centra za obveščanje, so posredovali ljubljanski in vrhniški gasilci ter nudili pomoč reševalcem pri oskrbi poškodovanih.

Zadnje novice

Sorodne vsebine