3.8 C
Ljubljana
torek, 13 aprila, 2021

Voznik ni upošteval znaka rdeče luči

Včeraj, nekaj po 18. uri se je na Bratislavski ulici v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Do prometne nesreče je prišlo, ker voznik ni upošteval znaka rdeče luči in je v križišču odvzel prednost drugemu vozniku. Pri tem se je udeleženi voznik lažje telesno poškodoval. Policisti so povzročitelju izdali plačilni nalog.

 

Včeraj, okoli 9. ure se je na Dunajski cesti zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega vozila in kolesar. Do prometne nesreče je prišlo, ker voznica pri zavijanju desno odvzela prednost kolesarju. Pri tem se je kolesar lažje telesno poškodoval. Policisti so povzročiteljici izdali plačilni nalog.

Včeraj, nekaj pred 17. uro se je na Litijski cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in kolesar. Po do sedaj zbranih obvestilih je do prometne nesreče prišlo, ker je kolesar zapeljal na prednostno cesto v trenutku, ko je po njej pripeljal voznik osebnega vozila. Pri tem se je kolesar huje telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v UKC Ljubljana. Voznik je po nesreči s kraja odpeljal, nato pa od doma sam obvestil policijo. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno okrožno državno tožilstvo.

Zadnje novice

Sorodne vsebine