10.3 C
Ljubljana
ponedeljek, 12 aprila, 2021

Voznik motornega kolesa trčil v srno in zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče

Piše: P.T.

V sredo ob 16.35 se je na lokalni cesti Britof-Šenčur v Mestni občini Kranj zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 20-letni voznik motornega kolesa, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Nesreča se je zgodila, ko je 20-letni voznik motornega kolesa vozil v smeri naselja Šenčur. Izven naselja Britof je iz gozda, z njegove desne smeri, na cesto pritekla srna. Voznik motornega kolesa je vanjo trčil in je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče.

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 94 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, 11 nesreč se je končalo lahkimi poškodbami, ena pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 51 kršitev javnega reda in miru ter 73 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 36-krat posredovali na javnih krajih in 15-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so tri kršitelje. Zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov so zasegli devet vozil in pridržali enega voznika. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 31 tatvin, 15 poškodovanj tuje stvari, osem vlomov, šest groženj, pet kaznivih dejanj nasilja v družini, po dve povzročitvi telesne poškodbe, ponarejanji listin in preprečitvi uradnega dejanja ali maščevanje uradni osebi ter po eno drzno tatvino in ponarejanje denarja.

Zadnje novice

Sorodne vsebine