18.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 26 julija, 2021

Voznica grdo izsilila prednost pešcu in ga povozila

Včeraj okoli 13 ure je na Povšetovi ulici v Ljubjani prišlo do prometne nesreče zaradi izsiljevanja prednosti pešcu na prehodu za pešce. Voznica je trčila v pešca, ki je v nesreči utrpel lahke telesne poškodbe.

 

Preizkušena je bila z alkotestom, ki je bil negativen. Izdan ji je bil plačilni nalog. Pri Spodnjem Logu v okolici Litije je včeraj okoli 11.30 ure prišlo do naleta treh osebnih vozil. Do prometne nesreče je prišlo zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, krajši čas je zaradi tega bila popolnoma zaprta cesta za ves promet. Eden udeleženec je bil telesno poškodovan, nihče od njih ni vozil pod vplivom alkohola. Po vseh ugotovljenih okoliščinah prometne nesreče, bodo policisti izvedli ustrezen ukrep.

V Besnici je prišlo do prometne nesreče zaradi vožnje z neprilagojene hitrosti, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Eden od udeležencev je zadobil lahke telesne poškodbe, oba pa sta bila preizkušena z alkotestom, ki je bil negativen. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Zadnje novice

Sorodne vsebine