13 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

Vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola

Včeraj, nekaj po 7. uri, se je na Regentovi ulici v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in pešec. Po do sedaj zbranih obvestilih je do nesreče prišlo, ker je voznik osebnega vozila na prehodu za pešce ni omogočil varnega prečkanja vozišča pešcu, ki je že prečkal vozišče. Pri tem je bil pešec huje telesno poškodovan, njegovo življenje je ogroženo.

 

Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v KC Ljubljana. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Policijska uprava Ljubljana je bila včeraj, okoli 12.30, obveščena o prometni nesreči v Trzinu, kjer je 76-letna voznica osebnega avtomobila zaradi nepravilne strani vožnje, trčila v ograjo, nato pa še v garažo stanovanjske hiše. Voznica je v nesreči zadobila lahke telesne poškodbe.
Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih izvedli ustrezen ukrep.

Včeraj so policisti obravnavali prometno nesrečo na območju Hrastnika, kjer je voznica z osebnim vozilom zaradi neprilagojene hitrosti trčila v betonski zid. V postopku je bilo ugotovljeno, da je voznica vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola. Policisti zbirajo obvestila glede suma, da je bilo storjeno kaznivo dejanje nevarne vožnje.

Po do sedaj znanih podatkih nihče od udeležencev ni zadobil telesnih poškodb.

Zadnje novice

Sorodne vsebine