17.2 C
Ljubljana
petek, 22 septembra, 2023

Vozil je pod vplivom kokaina

Piše: C. R.

Ob 10. uri je v Jagodju (Izola) devetintrideset letni voznik osebnega avtomobila opravil hitri test na mamila, ki je bil pozitiven na kokain. Strokovni pregled je odklonil. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Ob 15.20 so policisti na avtocesti (Kačiški klanec) ugotovili hujšo prekoračitev hitrosti. Voznik osebnega avtomobila je vozil kar 204 km/h. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Ob 17.44 je zagorelo v stanovanju bloka na Cesti na Markovec v Kopru. Po prvih podatkih je zagorela zamrzovalna skrinja na balkonu. Hujše poškodovanih ni, požar pa je bil hitro omejen in pogašen. S požarom je nastala škoda na balkonu, kjer so pogorela tri kolesa in samohodna kosilnica, delno je pogorela dnevna soba. Skupna materialna škoda na stanovanjskem bloku je po prvih ocenah med dvajset in trideset tisoč evrov. Tuja krivda je izključena.

Ob 23.50 so policisti v Kopru ustavili dvaindvajset letnega voznika osebnega avtomobila, ki ne poseduje vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Nekaj minut čez polnoč so v Luciji ustavili šestinštirideset letnega voznika mopeda.
Vozil je od Lucije proti Sečovljam, pri vožnji pa ni uporabljal motoristične čelade. Odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal rezultat 0,85 mg/l. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje in odrejeno pridržanje. Sledi plačilni nalog in obdolžilni predlog.

Vir: Policijska uprava Koper

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine