13 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

Vozil gasilsko vozilo in to krepko “moker pod streho”!

Piše: C. R.

Včeraj ob 18.40 so policisti prejeli obvestilo, da je iz Portoroža proti Kopru speljal voznik z gasilskim vozilom, ki je najbrž vinjen.

Policisti so ga ustavili v Kopru, 37-letnemu vozniku z okolice Ilirske Bistrice so odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,42 mg/l. Prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja in začasno odvzeto vozniško dovoljenje. Izdan mu je bil plačilni nalog. Glede na okoliščine ni mogoče sklepati, da je bil na kakšni nujni intervenciji, zagotovo pa je gasil predvsem lastno žejo, a žal na povsem neprimeren način.

Malo kasneje, ob 19.40, pa so policisti pri Hruševici ustavili 47-letnega voznika osebnega avtomobila. Odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,96 mg/l izdihanega zraka. Prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja, sledi obdolžilni predlog.

V Portorožu so policisti nato ob 22.30 ustavili voznika osebnega avtomobila iz Pirana, ki vozniškega dovoljenja sploh ni imel, očitno pa se je v slovenskem obmorskem biseru dobro zabaval.  Odrejen alkotest mu je pokazal 0.63 mg/l alkohola. Sledi mu obdolžilni predlog.

Zadnje novice

Sorodne vsebine