7.6 C
Ljubljana
sobota, 24 februarja, 2024

Vmešal se je v obravnavo prometne nesreče

Včeraj pozno popoldan sta v Tržiču na križišču zaradi neupoštevanja pravil o prednosti trčila dva osebna avtomobila. Nastala je samo materialna škoda na vozilih, sam dogodek pa ne bi prav posebej izstopal, če se v obravnavo prometne nesreče ne bi vmešal naključen občan, ki je z nedostojnim vedenjem proti policistom iz ljubega miru na kraju začel kršiti javni red. Tržičan sprva ni upošteval ukrepov policistov na kraju, umiril pa se je šele po stopnjevanju ukrepov policistov. Zaradi več kršitev so policisti proti njemu uvedli prekrškovni postopek.

 

V Kranju pa so policisti po tem dogodku obravnavali prijavo domnevno povzročene poškodbe moškega na javnem kraju, ki je v intervenciji policistov in pri nudenju prve pomoči želel fizično obračunati z zdravstvenim delavcem. Dejanje mu je preprečil policist z uporabo prisilnih sredstev.
Kršitelj je ravnanja pod vplivom alkohola je stopnjeval do te mere, da je bilo zanj odrejeno tudi pridržanje. Proti kršitelju policisti vodijo prekrškovni postopek, o dogodkih pred intervencijo pa še zbirajo obvestila.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine