16 C
Ljubljana
sreda, 12 maja, 2021

Vlomov je vse več, v Ljutomeru ukradli opla

Ljubljanski policisti poročajo o novih vlomih in tatvinah. Na območju Bežigrada je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo, od koder je bilo odtujeno več kosov zlatnine. Materialna škoda znaša okoli 3700 eurov. Na Brezovici je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo, od koder pa je bila odtujena toplotna črpalka, klimatska naprava in orodje. Lastnik je oškodovan za več tisoč evrov.

Neznani storilci so preko noči vlomili v bencinski servis v Logatcu, od koder so odtujili cigarete. Materialna škoda znaša okoli 5000 eurov. V Šiški je bilo vlomljeno v prostore društva, od koder je bila odtujena gotovina. Materialna škoda znaša 170 eurov. Na območju Viča je neznani storilec vlomil v avtomat za hrano in iz njega odtujil več prehrambnih izdelkov. Materialna škoda znaša okoli 500 eurov. V Mostah je bilo vlomljeno v parkomat, od koder je bila odtujena gotovina. Materialna škoda znaša okoli 80 eurov.

O vlomih poročajo tudi s Primorske. V noči na ponedeljek je neznani storilec vlomil v štiri pisarne poslovne stavbe v Luciji. Ukradel je računalnik znamke Apple, tip Mac 27,5, žensko ročno uro znamke Michael Kors črne barve, prenosni računalnik znamke Lenovo, črne barve, tip ThinkPad P52, USB zvočnik znamke JBL, Flip4 in prenosni računalnik znamke HP, tip 250G6. S tem je podjetja oškodoval za skupno 5.300 evrov.

Danes med 6. in 9.30 uro pa je bil izpod nadstreška stanovanjske hiše na ulici Antona Trstenjaka v Ljutomeru odtujen osebni avtomobil znamke Opel Insignia, črne barve, letnik 2015. Policisti pozivamo vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije o odtujenem vozilu, da nam to sporočite na telefonsko št. 113, na najbližjo Policijsko postajo ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Zadnje novice

Sorodne vsebine