4 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

Vlomili v garažo in oropali žensko

Na območju Viča v Ljubljani je bilo včeraj vlomljeno v garažo, od koder sta bili odtujeni motorni žagi, dve kolesi, vrtna kosilnica in več kosov orodja. Nastala je materialna škoda v višini 1000 evrov.

Na območju Kočevja je neznani storilec iz ograjenega dvorišča odtujil odpadne kovine. Nastala je materialna škoda v višini 300 evrov. Prav tako na območju Kočevja je bilo vlomljeno na dvorišče poslovnega objekta od koder je bilo odtujeno več kosov železa. Materialna škoda znaša okoli 3000 evrov.

V Mengšu je neznani storilec vlomil v skladiščne prostore od koder je odtujil več kosov električnega orodja. Nastala je materialna škoda v višini 6000 evrov.

Drzna tatvina v Ljubljani

Policijska uprava Ljubljana je bila včeraj okoli 14.00 ure obveščena od drzni tatvini, ki se je zgodila na območju Viča. Neznani storilec je pristopil do oškodovanke, ji pokazal zemljevid in jo prosil za informacijo o smeri. Z zemljevidom je pokril njeno torbico in ji tako neopaženo med pogovorom in torbice odtujil kuverto z gotovino. Z dejanjem je povzročil za 800 evrov materialne škode.

Zadnje novice

Sorodne vsebine