6.9 C
Ljubljana
nedelja, 11 aprila, 2021

Vlomilec zagotovo ni bil vegan – v Mirni Peči je kradel meso!

V Brežicah je 20. 12. med 9. in 18. uro nekdo izkoristil odsotnost stanovalcev, skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo, pregledal prostore in našel ter odtujil denar.

 

V petek popoldne je na Ratežu neznanec skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil denar.

V Mirni Peči je v noči na 22. 12. nekdo vlomil v pomožni objekt ob stanovanjski hiši in odtujil večjo količino mesa.

V Vojni vasi je 22. 12. popoldne neznanec izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo. Pregledal je prostore in našel ter odtujil denar in nakit. Škode je za okoli 6500 evrov.

V okolici Domžal je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil gotovino. Lastnika je oškodoval za okoli 800 evrov.

V centru Ljubljane je bilo vlomljeno v stanovanje, od koder je neznani storilec odtujil nakit. Lastnika je oškodoval za nekaj tisoč evrov.

Na območju Bežigrada je bilo vlomljeno v stanovanje, od koder je neznani storilec odtujil nakit. Lastnika je oškodoval za okoli 1.000 evrov.

Na območju Bežigrada je bilo vlomljeno v stanovanje, od koder je neznani storilec odtujil gotovino in nakit. Lastnika je oškodoval za okoli 3.000 evrov.

V centru Ljubljane je neznani storilec vlomil v skladiščne prostore in odtujil kolo. Podjetje je oškodoval za okoli 1.000 evrov.

Na Viču je bilo vlomljeno v gostinski lokal, od koder so odtujili gotovino. Povzročeno je bilo za okoli 2.500 evrov škode.

Ob 18.23 je na mejni prehod Sočerga pripeljal 43-letni državljan Ukrajine z osebnim avtomobilom znamke Lexus. Policisti so preverili dokumente in se zaradi suma, da prometno dovoljenje ni originalno, povezali s tujimi varnostnimi organi. Na podlagi številke motorja je bilo ugotovljeno, da ne pripadajo številke šasije temu vozilu, ampak enakemu v Ukrajini. Zatem je bilo ugotovljeno, da je bilo vozilo ukradeno 14. 11. 2019 v Milanu.

Državljanu Ukrajine sledi kazenska ovadba za kaznivo dejanje prikrivanja in kaznivo dejanje ponarejanja listin, vozilo je bilo zaseženo.

Na Ulici 15. maja v Kopru je nekdo s parkiranega vozila znamke BMW ukradel vse štiri pnevmatike.

V Kopru je nekdo prijavitelju ukradel nahrbtnik, v katerem je imel dokumente in gotovino.

Državljanki Italije je nekdo v Kopru iz jakne ukradel mobilni telefon Iphone XS Gold, vreden 1200 evrov.

V Babičih je nekdo vlomil v zidano barako in ukradel različno ročno orodje (ključe, izvijače, klešče, škarje …), v skupni vrednosti 500 evrov.

Ponoči so vlomili v prostore bencinskega servisa na Škofijah. Odnesli so večjo količino cigaret različnih znamk. Policisti zbirajo informacije.

V Piranu je nekdo vlomil v stanovanje in lastnikom ukradel nakit.

Nekdo je vlomil v stanovanje v Strunjanu. Pregledal in premetal je prostore ter ukradel prenosnik Apple, Mac 13″, Ipad, gotovino ter več kosov zlatnine.

V Lokvi pri Sežani je nekdo vlomil v hišo in ukradel hranilnik z gotovino.

Zadnje novice

Sorodne vsebine