6.7 C
Ljubljana
petek, 23 aprila, 2021

Vlomilci se ne menijo za karanteno, ampak delajo na polno!

Na  Fužinski  cesti  na  Jesenicah  je  bilo  včeraj ponoči vlomljeno  v poslovni objekt in odtujeni artikli. V poslovni objekt je bilo vlomljeno  tudi danes ponoči. Storilec je vanj vlomil na Ulici Janka Puclja v Kranju. V Bašlju pa je bilo včeraj vlomljeno v osebni avtomobil.

 

V  Hrastniku  je bilo vlomljeno v tri vrtne lope, od koder je bilo odtujeno električno orodje in oprema. Skupna škoda znaša okoli 700 evrov. V  Šiški  je  bilo  vlomljeno  v  vrtno  lopo,  od  koder  je bilo odtujeno električno orodje. Škoda znaša okoli 1000 evrov. Na  Viču  je  bilo vlomljeno v atrij, od koder je bilo odtujeno kolo znamke Giant. Škoda znaša okoli 1000 evrov.

V Portorožu so vlomili v skladišče podjetja. Odnesli so 9 novih TV sprejemnikov znamke VIVAX, starejši TV znamke Panasonic, dva zvočnika JBL znamke Denon. Materialna škoda je 1500 evrov. Izpod nadstreška stanovanjske hiše Marezigah je nekdo ukradel motorno kolo znamke Piaggio, tip Vespa LX 150, z nameščeno reg. tablico oznake KP DS-81, vredno 1200 evrov. Poleg tega je ukradel še dve čeladi in prometno dovoljenje. Kontaktni ključ vozila je imel oškodovanec vstavljen v ključavnici.

V  noči  na  16.  4.  je v kraju Blato na območju PP Trebnje nekdo vlomil v prostore  društva.  Odtujil ni ničesar, povzročil je le premoženjsko škodo, povzročeno z vlomom. Med  15.  4.  in  16.  4. je na delovišču v kraju Golek na območju PP Krško neznanec vlomil v gradbeni zabojnik in odtujil električne vodnike in posodo z gorivom. Lastnika je oškodoval za okoli 400 evrov.

Neznani  storilec  je  med  13.  3.  in  16.  4.  2020, vlomil v podjetje v Slovenski Bistrici in iz njega odtujil različni material. Materialna škoda znaša okoli 15.000 evrov.

Zadnje novice

Sorodne vsebine