15.6 C
Ljubljana
četrtek, 22 aprila, 2021

Vlomilci imajo radi motorne žage

V Šiški je bilo vlomljeno v hišo iz katere je bil odtujen nakit. Škoda znaša okoli 1000 evrov. Na območju Viča je bilo vlomljeno v hišo, od koder je bil odtujen nakit in gotovina. Škoda znaša nekaj tisoč evrov.

Na območju Grosuplja je bilo vlomljeno v poslovne prostore podjetja, od koder je bilo odtujeno več kosov orodja. Škoda znaša nekaj tisoč evrov.

Za Bežigradom je bilo vlomljeno v stanovanje, od koder sta bila odtujena prenosna računalnika. Škoda znaša okoli 1000 evrov. Na območju Grosuplja je neznani storilec vlomil v gospodarsko poslopje, od koder je odtujil nekaj kosov stanovanjske opreme. Škoda znaša okoli 450 evrov.

Na območju Litije je bilo vlomljeno v garažo, od koder sta bili odtujeni motorni žagi. Škoda znaša okoli 500 evrov. Prav tako je bilo območju Litije vlomljeno v garažo, od koder so bili odtujeni suhomesnati izdelki in motorni žagi. Škoda znaša okoli 1300 evrov.

V  Stehanji  vasi  na  območju  Trebnjega  je med 6. in 16. uro nekdo skozi vhodna  vrata  vlomil  v  stanovanjsko  hišo.  Odtujil je dve motorni žagi, posodo z gorivom in lastnika oškodoval za 900 evrov.

Včeraj preko dneva je bilo na Bregu ob Savi vlomljeno v stanovanjsko hišo. Vlomljeno je bilo skozi okno. Odtujena je bila zlatnina.

V Portorožu je nekdo vlomil v kontejner in ukradel žago za beton, vredno 1.800 evrov. Na Gažonu pa so vlomili v hišo. Pregledali so prostore, zatem pa lastnikom ukradli fotoaparat Nikon, tablični računalnik Huawei in gotovino.

Zadnje novice

Sorodne vsebine