14.3 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

Vlomi požari ter prometne nesreče se kar vrstijo

Piše: C. R.

V preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 82 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih.

V Mostah je neznani storilec vlomil v klet in odtujil električno kolo Giant, sivo-zelene barve, električni skiro Xiaomi in otroški kolesi. Lastnika je oškodoval za okoli 4.000 evrov. V Mostah so neznanci vlomili v specializirano trgovino ter odtujili električno ročno orodje. Po prvi oceni je nastalo za okoli 3.000 evrov škode. Na območju Bežigrada je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil vrtalni stroj. Lastnika je oškodoval za okoli 300 evrov.

Včeraj popoldan so bili policisti obveščeni o požaru v enem izmed podjetij na območju Logatca. Ugotovljeno je bilo, da naj bi zagorel zabojnik za smeti ob katerem je bil vroč aluminij, požar pa se je razširil še na bližnji nadstrešek.  Nastalo je za okoli 2.000 evrov škode, v dogodku pa ni bil nihče poškodovan. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti.

Včeraj, nekaj pred 22 uro se je na Letališki cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Do prometne nesreče je prišlo, ker je v križišču bila odvzela prednost drugemu vozniku. Pri tem sta se povzročiteljica in udeleženi voznik lažje telesno poškodovala. Policisti so povzročiteljici izdali plačilni nalog.

Vir: Policijska uprava Ljubljana

Zadnje novice

Sorodne vsebine