23.4 C
Ljubljana
torek, 11 maja, 2021

Vlomi in ropi; tudi ta konec tedna jih ni bilo malo!

Na Viču je bilo vlomljeno v hišo iz katere je bil odtujen nakit in gotovina. Škoda znaša nekaj tisoč evrov. Na območju Ivančne gorice je bilo vlomljeno v hišo, od koder so bili odtujeni prehrambni artikli. Škoda znaša okoli 500 evrov.

V Mostah je bilo vlomljeno v kleti, od koder je bilo odtujeno orodje. Škoda znaša okoli 200 evrov. V Centru je bilo vlomljeno v klet, od koder je bilo odtujeno kolo znamke MTB. Škoda znaša okoli 500 evrov. Na Viču je bilo vlomljeno v garažo, od koder je bilo odtujeno kolo znamke Lombardo. Škoda znaša okoli 700 evrov. Za Bežigradom je bilo vlomljeno v klet, od koder je bilo odtujeno električno kolo znamke Apache. Škoda okoli 1200 evrov.

Danes, okoli 5. ure, so bili policisti obveščeni, da so trije mlajši moški na območju Centra pristopili do oškodovanca in mu s silo in grožnjami odvzeli vrednejše predmete. Oškodovali so ga za okoli 200 evrov, oškodovanec pa je zadobil tudi lažjo poškodbo. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil za izsleditev še neznanih storilcev in bodo o vseh okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo.

Opis enega izmed storilcev: moški star okoli 25 let, visok približno 170 cm, suhe postave, oblečen je bil v temno modro puhovko.

Zadnje novice

Sorodne vsebine