11.6 C
Ljubljana
ponedeljek, 10 maja, 2021

Vlomi in rop: Nič nismo varni

Policisti so na območju PU Ljubljana obravnavali 5 vlomov. Na Vrhniki je neznani storilec vlomil v hišo, pregeldal prostore in odtujil denar.

Lastnika je oškodoval za okoli 8000 evrov. V  Stanežičah  je  bilo  prav  tako  vlomljeno  v hišo. Neznani storilec je pregledal  prostore  in  odtujil  denar.  Lastnika je oškodval za okoli 500 evrov.

V  okolici  Logatca  je neznani storilec vlomil v hišo ter odtujil denar in ročno uro. Lastnika je oškodval za okoli 5000 evrov. V  Mostah je neznani storilec vlomil v hišo, pregledal prostore, nato pa od dejanja odstopil. Iz notranjosti ni ničesar odtujil. Z dejanjem je lastnika oškodoval za okoli 150 evrov.

V  okolici  Domžal  je neznani storilec vlomil v klet, iz katere je odtujil moško  cestno  kolo Cervelo, Dura Ace, črne barve, moško gorsko kolo Scott, Genius 700, oranžno modre barve, moške alpske smuči neznane znamke in moške alpske smuči Rossingnol.
Lastnika je oškodoval za okoli 11.000 evrov.

Pred  trgovskim  centrom na Šmartinski cesti je za zdaj neznani storilec iz osebenga  vozila  odtujil  glasbilo  (godalo)  večje vrednosti. Policisti s preiskavo še nadaljujejo.

Zadnje novice

Sorodne vsebine