11.4 C
Ljubljana
četrtek, 22 aprila, 2021

Vlomi in drzni tatvini: Ukradli žar, zlatnino…

Na območju Iga je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo od koder je bil odtujen televizor. Materialna škoda znaša 400 evrov.

V Medvodah je neznani storilec vlomil v novogradnjo od koder je odtujil toplotno črpalko. Materialna škoda znaša 8000 evrov. Na območju Viča je bilo vlomljeno v garažo od koder sta bili odtujeni dve kolesi. Lastnik je oškodovan za 1000 evrov. V Jaršah je neznani storilec vlomil na dvorišče stanovanjske hiše in od tam
odtujil žar. Materialna škoda znaša 2500 evrov.

Drzni tatvini

Včeraj okoli 12.00 ure smo bili obveščeni o drzni tatvini na Kodeljevem. Za zdaj še neznani storilec je pritekel oškodovanki izza hrbta, ji z vratu strgal verižico in zbežal s kraja. Storilec je bil moški star med 25 in 30 let, visok med 175-180 centimetrov, oblečen v črna oblačila in rdeče
superge, nosil je črno kapo s šiltom.

Na območju Kamnika je včeraj okoli 9.00 ure se je neznani moški z osebnim vozilom znamke Ford, srebrne barve pripeljal do stanovanjske hiše, kjer je pristopil do oškodovanke, se predstavil kot delavec telekomunikacijskega podjetja in se z njo zapletel v pogovor glede namestitve kablov na parceli.
Po pogovoru se je poslovil in se s kraja odpeljal. Oškodovanka se je nato vrnila v hišo, kjer je opazila, da je v tem času drug neznani storilec vstopil v objekt, ga pregledal in iz njega odtujil več kosov zlatnine. Neznani storilec jo je z dejanjem oškodoval za okoli 3500 evrov.

Zadnje novice

Sorodne vsebine