24.2 C
Ljubljana
sreda, 4 avgusta, 2021

Vlamljali kot nori, v Mariboru pa tudi rop

V Hrastju pri Mirni Peči je med 1. 5. in 21. 5. nekdo vlomil v nenaseljeno stanovanjsko hišo in odtujil lesen delovni pult in križ iz lesa. Na območju Črešnjic pa je med 11. 5. in 21. 5. nekdo vlomil v zidanico. Odtujil je del kovane ograje in z vlomom povzročil za okoli 1000 evrov škode.

 

Neznani storilec je včeraj med 16.15 in 17.00, skozi odklenjena stranska vrata neopaženo vstopil v stanovanjsko hišo na Gomoljevi ulici v Mariboru.

V pritličju hiše je vstopil v spalnico, od koder je odtujil razno zlatnino. Oškodovanca sta bila v času dejanja na vrtu ob hiši in neznanca sploh nista opazila. Materialna škoda znaša okoli 4.000 evrov.

Danes okoli četrte ure sta dva neznana moška na Gosposvetski cesti v Mariboru pristopila do 23-letnega moškega. En ga je prijel za vrat, drugi pa naslonil na ograjo kesonov za smeti, ter zahtevala, da jima izroči denar in telefon. Oškodovancu se jima je uspelo iztrgati iz prijema in zbežati, vendar sta ga neznanca dohitela, podrla na tla in mu iz denarnice vzela 20 evrov.

Oškodovanec pogreša tudi svoj telefon znamke Samsung Note 8.

Zadnje novice

Sorodne vsebine