9.1 C
Ljubljana
nedelja, 11 aprila, 2021

Vlamljali in kradli

Na  Viču  je  neznani  storilec  vlomil v klet in odtujil moško gorsko kolo Specialized. Lastnika je oškodoval za okoli 900 evrov. V  Mostah  je neznani storilec vlomil v klet in odtujil tlačilko za kolesa. Lastnika je oškodoval za okoli 500 evrov.

 

Na  Tržaški  cesti je bilo vlomljeno v mobilno kuhinjo, od koder je neznani storilec odtujil gostinsko opremo. Nastalo je za več  tisoč evrov škode.

V  Šiški   je  bilo  vlomljeno  v gradbena kontejnerja, od koder je neznani storilec odtujil električno orodje. Nastalo je za več  tisoč evrov škode.

V  centru  Ljubljane  je bilo vlomljeno v specializirano trgovino, od koder je  neznani  storilec odtujil računalniško opremo. Nastalo je za več  tisoč evrov škode.

V  centru  Ljubljane   je  bilo  vlomljeno v poslovne prostore, od koder je neznani storilec odtujil gotovino. Nastalo je za okoli 450 evrov škode.

Drzni tatvini

Policisti  so  bili  včeraj  obveščeni  o  drzni tatvini na območju Litije. Neznani  storilec je skozi balkonska vrata vstopil v hišo in iz nje odtujil žensko  torbico  in  po  dejanju zbežal. Lastnika je oškodoval za nekaj sto evrov.  Policisti glede okoliščin kaznivega dejanja nadaljujejo z zbiranjem obvestil. Opis storilca: mlajši moški močnejše postave, visok okoli 160 cm, oblečen v temno modra oblačila.

Prav  tako  so  bili  včeraj  zvečer  obveščeni   o  drzni tatvini v centru Ljubljane,  kjer  je  mladoletni osumljenec iz mize pred gostinskim lokalom odtujil  žensko  torbico in po dejanju zbežal. Vse to je opazoval občan, ki ga  je  zadržal  do  prihoda  policije.  Torbica je bila najdena in vrnjena oškodovanki.  Ko  bodo  zbrana  vsa  obvestila bo zoper mladoletnika podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Zadnje novice

Sorodne vsebine