17.7 C
Ljubljana
nedelja, 19 septembra, 2021

Viking razgrajal ob obali, v Slovenijo je prišel ilegalno

Piše: C. R.

Včeraj ob  18.30 so policisti intervenirali pred enim od koprskih lokalov, kjer je moški,  državljan  Norveške,  zmerjal,  zatem  pa  je enega gosta udaril.  

S kršitvijo  je  nadaljeval tudi ob prihodu patrulje na kraj, ni se odzval na ukaze  policistov.  Ker  ni  prenehal  s  kršitvijo,  mu  je  bilo odrejeno pridržanje.  Sledi  mu  globa  za več kršitev, povezanih z nasilništvom, saj se je nedostojno obnašal tudi do policistov. Za nameček pa so ugotovili, da je v Slovenijo prišel ilegalno. Za zdaj še ni zaprosil za azil.

Podoben incident naj bi se že v petek zgodil v Portorožu, kjer je moral varnostnik iz lokala pospremiti razjarjeno 40-letnico. Vendar se tudi po prihodu policistov ni umirila, pred tem pa je razbijala po lokalu, očitno zaradi spora z gosti. Prizanesla ni niti policistom, ki so ugotovili, da je gospa dobro podprta z maligani, in jo odpeljali na hlajenje. Plačilni nalog seveda sledi.

V noči na soboto so enega razgrajača zalotili tudi v  Hrpeljah, kjer je razbijal osebni avtomobil, seveda ne svojega. Tudi omenjeni razgrajač je bil očitno »moker pod streho«, ker se ni umiril, so ga seveda vklenili. Če ga lastnik vozila slučajno ne bo ovadil, bo zagotovo moral poravnati stroške kršenja javnega reda in miru.

Vir: Policijska uprava Koper

Zadnje novice

Sorodne vsebine