-1 C
Ljubljana
ponedeljek, 4 decembra, 2023

(VIDEO) Zaradi včerajšnjega neurja več ranjenih v prometnih nesrečah

Piše: C. R. 

Gorenjski  policisti  so včeraj na interventno številko 113 zaradi neurja  in posledic neurja sprejeli večje število klicev. V sedmih primerih je  šlo  za  prijave  dogodkov  z nastankom materialne škode, v petih pa za prometne  nesreče.

V  Lahovčah  in Kranju je med vožnjo na avtomobila dveh voznikov  padlo  drevo.  V  primeru  Kranja je bil voznik lažje poškodovan. Škodo  na  vozilu  je  v  enem  primeru  povzročila  tudi  podrta  prometna signalizacija.

V  okolici  Škofje  Loke  je kolesar padel in se poškodoval zaradi  močnega sunka vetra. V kraju Gobovce pa je drevo zadelo motorista s potnikom.  Oba  sta  se  poškodovala.  Na  drugih  javnih  površinah  pa so policisti  obravnavali  več primerov odkrivanja streh v Kranju z materialno škodo  na  objektih  in  posledično  tudi  na vozilih ter podrtje dreves na parkirana  vozila.  Zadnji primer so policisti obravnavali danes zjutraj. V Škofji Loki se je zaradi posledic včerajšnjega neurja podrlo drevo in padlo na dve vozili. Pozivamo k previdnosti na cestah in v gozdovih.

Spodnji posnetek pa prikazuje, kako je včerajšnji sunek vetra dobesedno snel streho s stanovanjskega bloka:

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine