22.6 C
Ljubljana
sreda, 16 junija, 2021

[Video] Tolpa mladih nasilnežev se z mačetami spopadla sredi londonskega trgovskega centra!

Pojavil se je šokantni posnetek, ki sredi belega dne prikazuje pripadnike tolpe v grozljivi bitki s hladnim orožjem, medtem ko so družine in majhni otroci nakupovali v trgovskem centru v angleškem Lutonu.

Spopad, ki je za sabo pustil krvavo sled, je zabeležila nadzorno-varnostna kamera. Ušel pa ni niti mimoidočim, ki so nasilneže posneli s svojimi telefoni.

Uporabili so tudi mačeto
Oboroženi policisti so na mesto spopada prispeli takoj, ko so izvedeli, da se je med tremi mladostniki vnel spopad z mačeto, velikim kuhinjskim in lovskim nožem. Na posnetku, ki je bil predvajan sodnici, je mogoče videti Cheja Stephensa, Luco Sannija in Imanija Pobija Da Silvo med spopadom.

Največ krvi nedvomno zledeni ob prizoru, ko Stephens zabode Pobi Da Silvo, ki je bil v času spopada star 17 let. Nekaj sekund kasneje se je Sanni z mačeto soočil s Stephensom, nato pa je Stephens hladnokrvno zabodel Sannija, preden je ta zbežal s prizorišča.

Sodnica Barbara Mensah je nasilni spopad označila kot “dolgotrajno soočenje s šokantnimi posledicami na javnem mestu”, pri katerem so bili vsi trije oboroženi z noži. “Ta grozljiv spektakel se ni odvijal v filmu, kinodvorani ali skriti uličici, ampak na javnem mestu pri beli svetlobi,” je zgroženo izpostavila sodnica in dodala, da imajo vsi udeleženi, ki razloga za pretep niso želeli razkriti, srečo, da so iz boja ušli živi in brez večjih poškodb.

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine